امیرحسین عطایی2013

از همه چی از همه جا

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 66
بازدید کل : 28595
تعداد مطالب : 39
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1


نويسنده: شهرام تاريخ: پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

نويسنده: شهرام تاريخ: پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

نويسنده: شهرام تاريخ: پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

 

گیتار شناسی

اگر قصد خرید گیتار دارید و بین این همه گیتارهای عجیب و غریب سردرگم شدید خوندن این مطلب میتونه خیلی بهتون کمک کنه. البته من تو این وبلاگ فقط به بحث آموزش گیتار کلاسیک پرداختم.

 

گیتار کلاسیک:

از معروف ترین و مرسوم ترین نوع گیتار در ایران است. دارای 3 سیم نایلونی و 3 سیم ابریشمی با روکش فلزی است. دسته آن نسبت به سایر گیتارها پهن تراست به همین دلیل تکنیک های باره گیری احتیاج به تمرین بیشتری دارد. همون طور که از اسمش معلومه برای سبک کلاسیک بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. پس اگر قصد یادگیری سبک کلاسیک رو دارید این گیتار بهترین گزینه برای شماست.

گیتار Cutaway:

از نوع گیتار کلاسیک است با این تفاوت که صدای آن خشن تر و تیزتر است ولی گیتار کلاسیک صدای آرام شفاف و لطیف تری دارد. تفاوت ظاهری آن در وجود انحنا در یک طرف بدنه آن است. این گیتار بیشتر برای سبک فلامینکو و بعضا پاپ مورد استفاده قرار میگرد. البته برای سبک فلامینکو اگر از گیتار مخصوص فلامینکو استفاده شود بهتر است.

گیتار آکوستیک:

ظاهرا شبیه به گیتار کلاسیک است. سیم های آن فلزی هستند به همین دلیل صدای آن دارای زنگی خاص است. بیشتر برای سبک بلوز کانتری فولک و راک به کار می رود. شاید به همین دلیل است که طرفداران زیادی در ایران ندارد. دسته آن از گیتار کلاسیک باریکتر و گرفتن باره ها در آن راحت تر است. به همین دلیل تکنیک هایی در گیتار آکوستیک وجود دارد که با گیتار کلاسیک قابل اجرا نیست. مثلا بعضی ها برای گرفتن سیم آخر از انگشت شصت استفاده می کنند. استفاده از پیکاب برای نواختن این ساز ضروری است.

گیتار 12string :

این گیتار کاملا شبیه به گیتار آکوستیک است با این تفاوت که به جای 6 سیم دارای 12 سیم است ولی هر 2 سیم 1 کوک دارند. حجم صدای تولیدی آن بیشتر است به همین دلیل برای اجرای ریتم های موسیقی به کار می رود و برای تک نوازی استفاده نمی شود. استفاده از این ساز احتیاج به تمرین بسیار دارد بهتر است هرگز این ساز را به عنوان ساز اول خود انتخاب نکنید.

گیتار آویشن:

نسل جدیدی از گیتار آکوستیک است که کاسه صدای آن از جنس پی وی سی است. اولین بار در دهه 50 مدل های نخست آن تولید شدند. گیتار آویشن دارای یک پیکاب پیزو است وصدای تولیدی آن بین گیتار الکتریک و آکوستیک است. بیشتر نوازنده های آکوستیکی از این گیتار استفاده می کنند. من اصلا این گیتار رو پیشنهاد نمی کنم.

obro resonator:

در اواخر دهه 20 میلادی گیتار به عنوان یکی از سازهای اصلی موسیقی بلوز مطرح شده بود. به دلیل پایین بودن کیفیت استدیوهای ضبط سازندگان گیتار در آمریکا به فکر ساخت نوعی گیتار با صدای بلندتر و پرطنین تر افتادند. این گیتاربا بدنه آلمینیومی و طراحی خاصی که در سوراخ صدا دارد باعث به وجود آمدن صدایی به اصطلاح تو دماغی می شود و در آن زمان یعنی حدود 1920 مورد توجه نوازندگان بلوز قرار گرفت. این ساز با لوله فلزی یا شیشه ای که در یکی از انگشتان دست چپ قرار میگیرد و نوازنده آن را روی سیم می لغزاند نواخته می شود. این نوع گیتار تنها در برخی قطعات بلوز کاربرد دارد و در ایران بسیار بسیار به ندرت یافت می شود.

گیتار الکتریک:

گیتارهای الکتریک و بیس که همتون با اون ها آشنایی دارید دارای انواع و اقسام مختلفی و گستردگی بسیار زیادی دارند. انواعشون رو میتونیم به موارد زیر تقسیم کنیم:

Hollow body - strartocaster - telecaster - Gibson les pauel - flying v – explorer

هر کدوم سبک و روش مختلفی واسه خودش داره که اینجا دیگه راجع بهشون بحث نمی کنیم چون خود منم بلد نیستم! ولی اگه قصد یادگیری گیتار الکتریک رو دارید حتما از کلاسیک شروع کنید بعد برید سراغ الکتریک
نويسنده: شهرام تاريخ: پنج شنبه 14 آبان 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ
ایمیل:amirhossein_ataei20

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to amirhossein3836.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com